Toplota, vlaga i zagađenje utiču negativno na kosu pa ona postaje lomljiva, suva i oštećena. Gubi sjaj, brže se masti i mrsi.

No yellow care proizvodi namenjeni su plavoj kosi koja je inače suvlja i slabija usled bojenja. Nova tri proizvoda predstavljaju zaštitu kose i ne ispiraju se.

 FANOLA NO YELLOW CARE Termo zaštitna krema za kosu 150 ml

 

Zaštitna krema za kosu FANOLA NO YELLOW CARE štiti kosu od uticaja toplote i do 230˚. Sprečava lomljenje krajeva kose.

Sadrži specijalan aktivni kompleks molekula koji stvara zaštitini film oko vlasi, pa tako kosa ne dolazi u direktan kontakt sa toplotom. Proteinska i keratinska struktura kose su zaštićeni.

FANOLA NO YELLOW CARE BI-PHASE Regenerator za kosu 150ml

 

Regenerator FANOLA NO YELLOW CARE deluje protiv uticaja vlage i sprečava mršenje kose. Ovaj regenerator će smanjiti efekat žutila i hidrirati kosu.

Pošto je ovaj novi regenerator dvofazni, vodeni deoje bogat regenerativnom elementima koji pomažu da se kosa lakše odmrsi i stilizuje, a uljani deo sa silikonima obmotava vlasi i štiti kosu od uticaja vlage.

FANOLA NO YELLOW CARE Zaštitni sprej za kosu 100 ml

 

Zaštitni sprej za kosu FANOLA NO YELLOW CARE štiti kosu od smoga, zagađenja i ostalih spoljašnjih i oksidativnih agenasa. Formulisan tehnologijom SHIELD DEFENCE štiti plavu, izbeljenu ili sedu kosu od spoljašnjih zagađenja kao što su smog, prašina i teški metali.

Nakon stilizovanja možete ga naprskati na kosu