Vreme je novac, znamo, i zaista je tako, jer nam često nedostaje vremena :). Za farbanje u salonu potrebno je izdvojiti najmanje devedesetak minuta. I upravo iz tog razloga, kako bi uštedeli vreme i klijentima i frizerima, italijanski stručnjaci su kreirali najnoviju boju u svojoj porodici boja za kosu – Fast Color 10.

U pitanju je trajna krema za farbanje kose, garantuje svetlu i ujednačenu boju, vegan friendly je i potrebno je samo deset minuta da završi posao.

Kako?

Zahvaljujući najnovijoj generaciji nosećih supstanci, ubrzava prodiranje pigmenta unutar kose za deset minuta i garantuje intenzivan ujednačen rezultat. Fast Color 10 deluje bez opterećenja pigmenta, garantuje pokrivenost sede kose 100% i ostavlja nežan miris cvetnih nota. Ekstrakt sleza sa antioksidativnim svojstvima regeneriše dlaku, daje kosi sjaj, a ekstrakt orhideje čini je snažnijom i omekšava je.

Kreirali su 18 boja kako bi se pokrile sve potrebe: prirodna, smeđa, zlatna, bakarna i crvena boja.

Fast Color 10 daje i više mogućnosti u salonu kako bi se zadovoljile potrebe klijenata:

  • svetla boja – namenjena prefarbavanju dužina ili krajeva
  • ton na ton – mogu se ostvariti hladna ili topla toniranja
  • ice blond – namenjen prvenstveno plavušama kako bi se neutralisao žuti odsjaj

Način upotrebe

Pomešajte boju sa koaktivatorom 20/30/40 vol u odnosu 1:1, nanesite na kosu, ostavite desetak minuta da deluje i nakon toga isperite.