Svim frizerima dobro poznata linija Hasty too italijanskog brenda Alter Ego donosi dva nova preparata za stilizovanje kose. Linija Hasty too je inspirisana svakodnevnim radom u salonima, u bekstejdžu, na modnim pistama. Razvijena je tako da zadovolji svkaki pojedinačan zahtev, gde se tehnologija i kreativnost spajaju kako bi stvorili bezbrojne mogućnosti stiloizovanja kose.

Dva nova proizvoda nalaze se u prodavnicama Unitech kao i na sajtu www.unitech.rs.

ALL-IN ONE MULTIFUNKCIONALNI BALZAM KOJI SE NE ISPIRA

All in one – eliksir mladosti, nakon samo jedne upotrebe već ćete videti sve njegove prednosti!

Ovaj funkcionalni balzam za kosu je mlečne teksture, odmršava neposlušnu kosu i pri tome je hrani. Nakon nanošenja, kosa postaje svilenkasta, izuzetno sjajna i glatka. Suvu kosu štiti, olakšava stilizovanje i sprečava stvaranje ispucalih krajeva.

Obogaćen je uljem močvarnog cveta, ulju sličnom jojobinom, poznatom po svom antioksidativnom delovanju i pruža zaštitu od sunčevih zraka.

Nakon šamponiranja nanesite na vlažnu kosu i nemojte ispirati. Kosu zatim možete stilizovati po svojoj želji.

VOLUMIZING POWDER

Sa puderom za volumen kose osetićete magičan dodir mekoće koji će nežno zaštiti vašu kosu.

Puder za volumen kose sa mat efektom hidrira kosu, čini je mekom i bujnom. Omogućava vam da izrazite svoju kreativnost.

Kada ga nanesete po suvoj kosi, podiže kosu i fiksira je dajući joj fleksibilno učvršćenje. Za maksimalni volumen nanesite ga po liniji kose.

Ne propustite priliku da isprobate dva nova preparata za kosu i svojoj mašti dozvolite da se u potpunosti izrazi. Neka vaša kosa uvek bude savršena.