Sajam lepote 29. po redu je upravo završen, a ja pokušavam utiske da sakupim i podelim sa vama. Svaki put Unitech nešto novo predstavi, a na Unitech bini organizuje se zanimljiv program. Veoma veliko interesovanje, kao i na jesenjem sajmu, izazvale su trepavice austrijskog brenda Juliana, zatim gel-lakovi istog brenda i, naravno, program koji nudi CND.

lashes 2

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na Unitech bini prvo se predstavila Ina Gogić iz frizerskog salona “Jovana 888” iz Novog Sada. Njena tema je svečana frizura, tako da je pravila mladalačku, vrlo neobičnu punđu koja se može nositi u bilo kojoj svečanoj prilici. Za stilizovanje je koristila lak Alter Ego i sjaj za kosu Headrush. Ina inspiraciju za svoje frizure nalazi na Instagramu, Youtubu, a sam oblik frizure i izbor zavise od gustine kose, njenog kvaliteta… Mladim devojkama koje čeka matursko veče predlaže spuštene punđe, kombinaciju pletenica i lokni.

010101

Mogućnost ženskog i muškog šišanja pokazali su Jelena Racić i Bojan Ajdinović iz salona “Two Rooms“. Videli smo modernu mušku frizuru, kako je Bojan opisao, funky, messy stil, uradio je undercut sa obe strane, i dobio jednu asimetričnu, neobaveznu, mladačku frizuru. Istovremeno na bini Jelena je oblikovala duži paž sa asimetričnim šiškama i naglašenim profilom. Ovo je frizura koja se lako održava, može da se fenira na ravno, a može i na lokne, tako da je možemo oblikovati i kao dnevnu i kao frizuru za izlazak. Za oblikovanje ovakve frizure Jelena je koristila After Party kremu za kosu pre šišanja kako bi se dlaka izgladila i olakšalo šišanje, a preporučuje ga i kao preparat pre izlaska u grad jer sprečava da kosa upije neprijatne mirise. Za feniranje je odličan Sugar Dust jer dodaje volumen i odličan je u situacijama kada nam je neophodan instant stajling :). Završni sjaj dobijamo lakom za kosu Hard Head. Zaljubljenici u TIGI znaju zašto.

0202

Vrlo interesantan nastup omogućio nam je salon Zlate Andrić “Academy Andrić iz Sremske Mitrovice. Na svoja tri modela pokazala nam je aktuelne boje na ulicama Londona, karamel, svetlu karamel i izbledelu pink boju. Kaže da su u trendu visok, natapiran rep ili zaglađena kosa vezana u nizak rep, a za one koji vole kratku kosu njen predlog je asimetrično ošišana kosa. Za stajling ide neizostavni Headrush, omiljeni preparat kako frizera tako i klijenata, za kratku kosu vosak u stiku ili Manipulator Matte, i lak za kosu Masterpiece.

0303

Stevo Bajalović iz Novog Sada predstavio je novu liniju boja za kosu – Colour Trip TIGI. Na svom modelu pokazao je kakav intenzitet boja se može postići, a da se ne kosa ne blajha. Razlika između nove TIGI boje za kosu i ostalih crazy boja jeste upravo u tome što ove nove boje ne zahtevaju upotrebu razvijača. Trajnost boja je oko 20 pranja i postepeno se ispiraju. Nanose se na čistu, isfrotiranu kosu. Vrlo lako se skidaju sa lica. Na jednom pramenu su se našle i ljubičasta i crvena i zelena boja i nisu se pomešale. Ukoliko želite da postignete jači intenzitet, onda je bolje boje nanositi na posvetljenu kosu. Na svom modelu je zatim pokazao jednu tehniku šišanja kako bi se postigao vetar u kosi – blago stepenasto šišanje ubodnom tehnikom. Šiške su šišane pod oštrim uglom ubodno da bi imale lep pad kada se očešljaju. Za stajling je koristio svima dobro poznati sjaj za kosu Headrush koji kada se nanosi na kosu istovremeno sa hladnim vazduhom dodaje sjaj, a ne lepi se za dlaku. Zatim, vrlo malo voska, Matte Separation. I na kraju, lak za kosu, TIGI Bed Head Big Head, ili neki drugi, i frizura je potpuno pripremljena.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ovako je bilo prvog dana sajma na Unitech bini, a šta se dešavalo drugog dana, i to ne samo na bini, nego i na celom Unitech štandu, čitaćete uskoro.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram /unitechrs