Šta je potrebno za sjajan izgled kose? Najčešće postavljano pitanje i, obično, jedan odgovor – pravilna nega. Ali, da bi naša frizura zadržala oblik, pored nege, vrlo važan faktor predstavljaju i odgovarajuće kreme, pene, voskovi i neki drugi preparati za definisanje i zadržavanje oblika stilizovane kose.

Ovog puta izbor pada na nekoliko TIGI preparata za stilizovanje kose i to za svaki tip kose ponešto.

Za definisanje talasa i kovrdža od srca vam preporučujem kremu za kosu iz linije Catwalk Curls Rock, koja je zapravo No 1 u svetu frizera. Obogaćena je esencijalnim uljima, pruža termičku zaštitu kosi i naglašava prirodnu teksturu kose, definiše talase i štiti od uticaja vlaga. Kada kosu posle pranja frotirom prosušite nanesete kremu na kosu od korena do kraja dlake i oblikujete rukom svoje talase ili lokne. Vrlo značajna činjenica je i ta što je namenjena svim tipovima kose.

Jačoj polovini populacije TIGI je namenio vosak za kosu sa dugotrajnim učvršćenjem i mat efektom – Bed Head for Men Matte Wax. S obzirom na to da odgovara svim tipovima kose i da obogaćuje teksturu kose, ovo je još jedan od omiljenih preparata među frizerima širom sveta. Malo voska razmažite po dlanovima, nanesite na prosušenu ili suvu kosu i oblikujte je prstima. Tako ćete naglasiti detalje, a vaša frizura će biti čvrsta i postojana.

Još jedan omiljen preparat među frizerima je Bed Head Small Talk, krema za volumen kose. Namenjen je prvenstveno tankoj kosi kojoj treba dati volumen, a odgovara svim dužinama kose. Korišćenjem ove kreme kosi dajete raskošnu teksturu, obogaćujete volumen i sprečavate mršenje. Provitamin B5 daje kosi vlažnost i obezbeđuje joj negu. Dve-tri pumpice proizvoda nanesite na vlažnu kosu, prosušite je i oblikujte po želji. Stručnjaci preporučuju da ovaj proizvod kombinujete sa kremom za kosu After Party kako biste postigli još bolji efekat, mekšu i sjajniju kosu.

U svim Unitech objektima, a odnedavno i u DM prodavnicama, možete pronaći ove TOP proizvode. Uskoro i o drugim možete čitati na našem blogu, za danas vam predstavljam ova tri :).