Ko god je jednom probao BED HEAD, doživeo je ljubav na prvi pogled! Fenomenalni preparati za stilizovanje kose, odlični šamponi, pakovanja za negu kose. Sjajno! Sada je pred nama nekoliko novih šampona, regeneratora za kosu, kremu za stilizovanje kose, slani sprej za morske talase.

NOVOBed Head BIGGER THE BETTER

Novi šampon za kosu u peni daje kosi volumen i elastičnost, ne otežava kosu i idealan je za slabu i beživotnu kosu. Ova lagana formula bez sulfata, sa mineralnom glinom, daje kosi bujnost i gipkost. Podiže kosu u korenu, nežno je pere i uklanja nečistoće i ostatke preparata za stilizovanje.

Uz ovaj šampon koristite i regenerator BIGGER THE BETTER. Nahraniće kosu i hidrirati je, sprečiti njeno mršenje. Kosi daje ujednačen i definisan izgled.

Stilizujte kosu pomoću spreja za volumen Queen For A Day i kreme za kosu Small Talk za dodatni volumen. Nakon dva-tri dana, kada volumen opadne, koristite suvi šampon  Oh Bee Hive kako biste povećali volumen kose.

NOVOBed Head DIRTY SECRET

Kada nemate vremena da sredite kosu, a jako vam je važno da baš tog dana imate fantastičnu frizuru, izbor pada na ovaj novi suvi šampon za kosu Dirty Secret. Da, tajna dobrog izgleda će ostati tajna!

Podignite kosu i nanesite šampon na koren, umasirajte u kožu glave i očešljajte kosu. Hidrofobno modifikovani kukuruzni skrob će upiti masnoće sa kose, a kosa će delovati osveženo,čisto i bujno.

Namenjen je svim tipovima kose.

Probajte! Nećete se pokajati, a vaša kosa će vam biti zahvalna.

Unitech misli na vas!