Ima li šta lepše od zdrave, sjajne i svilenkaste kose?

Kako bismo kosi vratili živost i snagu posle raznih hemijskih tretmana i posle izlaganja suncu, potrebno je hidrirati je i nahraniti. Zato vam ovog puta predstavljam Egobond masku za kosu iz poznate i revolucionarne linije za kosu nastale inovativnom Keravis tehnologijom.

Nakon tretmana u salonu, preporučujemo vam EGOBOND MASKU koja intenzivno hidrira, obnavlja i odmršava kosu. Idealna je za bojenu, izbeljenu i tretiranu kosu. Nakon upotrebe, kosa postaje lakša za oblikovanje, sjajna je i zdrava. Istovremeno štiti i obnavlja oštećenu kosu i sprečava nastanak ispucalih krajeva.

Na kosu prosušenu peškirom nanesite masku i ostavite je da deluje 3 minuta, a zatim je isperite.

Još jedan novi preparat za negu kose kod kuće jeste balzam za zatvaranje kutikule koji se ne ispira – EGOBOND LEAVE-IN. Kosa postaje jača i hidrirana.

Egobond tretman predstavlja revolucinarni sistem jačanja kose pri bojenju, posvetljivanju ili izbeljivanju, ali se koristi i kao poseban tretman za regeneraciju kose kojoj vraćate sjaj, svilenkastost i mekoću. Inovativna KERAVIS tehnologija garantuje izvanredne rezultate jer ima dvostruko dejstvo, deluje unutar vlasi i stvara nevidljivi film oko vlasi čime čuva struktruru vlasi.

Priuštite svojoj kosi najbolje :).