Kako odabrati pravu četku? Iskreno, dugo nisam o tome razmišljala jer sam mislila da postoji češalj za raščešljavanje kose kada je oprana i eventualno neko češljanje u toku dana, jer moja kosa ne traži redovno češljanje osim nakon pranja, pošto nije ravna, i mislila sam da postoje okrugle četke koje frizeri koriste u salonu za feniranje i tu se negde završavao spisak. Međutim, naravno da stvarnost nije takva. U velikom broju različitih četki i češljeva za kosu kako odabrati ono što nam treba – pitanje je na koje nam odgovor daju frizeri. Od tipa kose, njene strukture, dužine, gustine, zatim da li je vlažna ili suva, da li je za raščešljavanje ili feniranje ili stilizovanje zavisi kakvu četku ćemo uzeti.

Kompanija Unitech iz Novog Sada je uvoznik brenda Denman koji u svom bogatom asortimanu ima fenomenalan pribor za češljanje, raščešljavanje, feniranje i stilizovanje kose.

Ovog puta vam predstavljam dve četke za kosu, a u nekom drugom postu biće više reči o drugom.

Denman četke za kosu predstavljaju profesionalni i poluprofesionalni pribor izrađen od najkvalitetnijih prirodnih materijala, nežni su prema vlasima i ne oštećuju kosu. Nude četke za raščešljavanje, feniranje, stilizovanje i četke za kovrdžavu kosu.

D3 KYOTO CHERRY BLOSSOM ORIGINAL STYLER 7 ROW

Jedna od najprodavanijih četki je ova multifunkcionalna četka kojom možete raščešljavati kosu, fenirati je i stilizovati kovrdže. Ima sedam redova savršeno glatkih i zaobljenih iglica za smanjeno povlačenje kose. Idealna je za srednje dugu kosu.

 

DENMAN RAINBOW OF HOPE

 

Za rašćešljavanje kose preporučuje se ova velika četka koja će i najveću zamršenost rešiti. Idealna je za dugu i srednje gustu kosu. Zahvaljujći stručno dizajniranim najlonskim iglicama ona nežno klizi kroz čvorove ne kidajući i ne oštećujući kosu. Mekani jastučić nežno reaguje na kontur glave. Ergonomski dizajn olakšava držanje, čak i najmanjim rukama.

Uskoro u svim Unitech prodavnicama! Pratite nas i dalje i saznajte šta vam novo donosimo 🙂