Brend Alter Ego Italy dobro je poznat kako u profesionalnim krugovima, tako i među klijentima koji vode računa o svojoj kosi, o nezi, stajlingu, boji. Sada imamo nešto potpuno novo! SHAPEGO tretmani su novitet i namenjeni su različitim tretmanima.

Pre bilo kog tretmana potrebno je kosu pripremiti.

PRREPEGO 0.0 šampon je pripremni šampon za dubinsko pranje kose pre svakog tretmana. Uklanja nečistoće i naslage preparata za stlizovanje kose. Daje nežan piling efekat. Sadrži K3 tehnologiju, K1 keravis, aminokiseline i biljne proteine za jaku, sjajnu i hidriranu kosu, zatim K2 keradyn TM HM koji regeneriše površinu oštećene kose, K3 kerastone TM 2.0, keratin najnovije generacije koji deluje na kutikulu i spoljni sjaj, ulje baobaba bogato vitaminom E i C, štiti i hrani kosu i daje joj snagu.

SHAPE PERFECTOR je klasični tretman ispravljanja kose. Oblikuje izuzetno kovrdžavu kosu, prirodnu ili tretiranu, sklonu mršenju, pojačava njen sjaj, smanjuje volumen i daje kosi mekoću.

SHAPE MODULATOR je tretman protiv mršenja kose i za smirivanje neposlušne kose. Oblikuje kovrdžavu kosu dajući joj meke i savršeno definisane lokne. Smanjuje volumen. Ovim tretmanom postići ćete fantastičan efekat protiv mršenja bez promene oblika frizure.

NO YELLOW SHAPE PERFECTOR namenjen je svim plavušama koje žele plavu kosu bez žutih tonova. Ako želite da vaša kosa bude savršeno glatka, bez žutih pramenova i kosa koja se ne mrsi, onda je ovaj tretman vaš izbor.

TANING MASK – završnica svakog tretmana i film koji obuhvata dlaku čineći je mekom i glatkom. Taning maska je posebno formulisana za održavanje SHAPEGO tretmana ispravljanja kose. Deluje protiv statičkog elektriciteta bez dodatnog otežavanja kose. Hidrira i dubinski hrani kosu. U svom sastavu ima aminokiseline i biljne proteine, kao i PREPEGO 0.0 šampon, i pored K2 i ulja baobaba, obogaćena je i ši puterom.Kosa će nakon tretmana biti dubinski nahranjena, sjajna i jaka.

Na prestojećem sajmu Hair Fair koji će se održati 20. marta u Novom Sadu moći ćete da prisustvujete prezentaciji svih ovih preparata za tretmane, ali i mnogih drugih proizvoda.

Posetite nas na našem štandu, jer Unitech uvek ima lepih iznenađenja!