Kada kosa čezne za negom, hidratacijom, punoćom, potrebno je pomoći joj. U prethodnom postu pisala sam vam o novoj liniji fenomenalnog brenda TIGI Copyright Care. Sada sam iskusila benefite tretmana na sopstvenoj kosi željnoj sjaja i hidratacije.

Moja kosa je prirodno suva, vrlo talasasta, neposlušna i sklona krzanju. U salonu City-hair Miljana Tubić, vlasnica salona, deo Unitechovog tima na svim Serbia Fashion Week manifestacijama, mojoj kosi vratila je, pre svega, sjaj i mekoću.

Kosu mi je oprala šamponom za hidrataciju (TIGI Moisture Shampoo), zatim na vlažnu kosu nanela TIGI Copyrighta SOS tretman, bazu koja u sebi sadrži keratin, shea buter i kompleks vitamina, ostavila 5 minuta da deluje i ponovo oprala šamponom. Sledeći korak bio je nanošenje pakovanja napravljenog od SOS baze i bustera za regeneraciju, sjaj i glatkoću kose. Ovo pakovanje deluje 15 minuta, a zatim se ispere, i na kosu se nanese regenerator za hidrataciju (Moisture Conditioner) . Busteri kosi vraćaju sjaj, punoću, jačaju dlaku i vidno je oporavljaju.

 

SOS tretman se četkicom nanosi na celu dužinu kose, umasira se u kosu, nije potrebno grejati kosu i može se raditi nad šamponjerom. Da bi efekat bio vidljiv, bilo bi dobro raditi ga tri puta u tri nedelje kontinuirano.

Nakon samo jedne upotrebe kosa mi je vidljivo mekša, deluje punije i sjajnije. Na dodir je svilenkasta.