Kao što već znate, Plexigel sistem je jedinstveni kristalni providan gel sa četkicom u bočici. Nastao je tako što su se uzele najbolje komponente iz akrila (monomeri) i brisa-gel sistema (oligomeri) i dobijena je fenomenalna i čvrsta formula koja jača nokte, oporavlja oštećene nokatne ploče, lako se turpija ili otapa u Offly fast-u.

Plexigel sistem sadrži četiri proizvoda: BONDER, SHAPER, BUILDER, PROTECTOR TOP COAT.

O bonderu i shaper-u ste čitali u jednom od ranijih postova, a sada ću vam predstaviti tri nove nijanse bildera.

U pitanju su boje Oat Milk, Soft Blush i Porcelain. Kao i klasični bilder, pomoću njega možete ojačati nokat, popraviti ga, izravnati ili izgladiti. Izlivanje nokatne ploče može ići do 12 mm. Za kraće nokte preporučuje se jedan sloj, za duže dva sloja. Polimerizacija se vrši u CND lampi na programu 2.

CND Builder je odličan izbor jer daje noktu prirodan izgled, možete ga koristiti za babyboomer – nežan ombre. Imate mogućnost da jednim proizvodom noktu date jačinu, dužinu i boju.

Maja Jelača, licencirana CND edukatorka, kaže da su kamuflažni gelovi sjajni jer olakšavaju rad time što su vidiljivi na noktu prilikom samog rada.

Plexigel sistem je formulisan tako da obezbeđuje trajanje duže od tri nedelje. Nokti su jači, oblikovani, blistavi. Pri tom, ovi proizvodi su bezglutenski, veganski i nisu alergeni.