Nakon dve godine pauze, iz dobro poznatih razloga, održava se 36. Sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza u Beogradu. Na ovogodišnjem Sajmu, koji se održava 9. i 10. aprila, izlažemo u Hali 2. gde ćemo posetiocima predstaviti svoj bogat program, i nove proizvode koje, možda, do sada niste imali prilike da vidite.

Sa nama će na Sajmu biti i naši edukatori, pa će u nedelju 10. aprila, Maja Jelača predstaviti novi brend na našem tržištu – francuski brend Didier lab. Nove boje gel-lakova, nove mogućnosti, fanatastičan sjaj i postojanost je ono što nam nudi ovaj brend. O aplikovanju gel-lakova, rubber bazama i završnim slojevima govoriće i pokazati ih posetiocima naša edukatorka Maja.

Sve za negu kose, za vaše salone kozmetičke i frizerske, možete naći u našem izložbenom prostoru. Ove godine svojim posetiocima nudimo i mogućnost kupovine preko WEB prodavnice, čime ostvarujete i popuste u naredna tri meseca za sve online porudžbine.

Sponzor Somersby biće na našem štandu, pa će posetioci, dok razgledaju i kupuju, moći i da se osveže uz novi napitak sa ukusom manga i limete.

 

Ne propustite priliku da iskoristite sjajne sajamske popuste! Posetite nas u Hali 2 u subotu i nedelju u Beogradu.