Na 34. međunarodnom kongresu  i Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu UNITECH će posetiocima predstaviti deo svog bogatog asortimana.

Jesenji sajam i kongres lepote održaće se 12. i 13. oktobra. Kao što znamo, Dodir Pariza je najveći sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji se održava na području jugoistočne Evrope, a po veličini ide u korak sa velikim dešavanjima kao što su Cosmoprof Bolonja i Intercharm Moskva.

Već tradicionalno, Unitech svojim posetiocima priprema bogat i zanimljiv program. Mirjana Sekulić iz frizerskog salona The Šišarka će u subotu od 11 do 14 časova zainteresovanim posetiocima predstavljati električne aparate za stilizovanje kose i davati savete za njihovu upotrebu, a moći ćete da dobijete i frizuru. U nedelju će se sa posetiocima družiti Nevena Jakšić iz salona Perfect Choise u periodu od 12 do 16 časova.

 

Na prolećnom sajmu predstavili smo nove brendove koje Unitech zastupa, Luxury Eye by Helga Halapi, Topface, Staleks PRO, tako da će posetioci i ove jeseni moći da čuju savete od vrhunskih edukatora, Ankice Nuredinoski, akreditovane Luxury Eye edukatorke, šminkerke Irene Skadrić, prezenterke za STALEKS PRO Maje Jelače. Kako koristiti pravilno alat za nadogradnju trepavica, kako nanositi dekorativnu šminku, kako upotrebljavati profesionalni alat za  manikir i pedikir – samo su neka od pitanja koja možete postaviti našim saradnicama. O primeni CND proizvoda, o fenomenalnom Shellac-u i Creative Play-u, možete čuti od naše saradnice i edukatorka Ines Ćoso.

 

 

Naravno, ne propustite naše akcije i specijalne sajamske popuste za veliki broj naših artikala.

Vidimo se na Sajmu ovog vikenda!