Prvi sajam koji je posvećen kućnim ljubimcima, PetExpo, održava se 2. i 3. aprila ove godine u BelExpo Centru na Novom Beogradu.

Cilj Sajma je povezivanje proizvođača proizvoda namenjenih kućnim ljubimcima, uvoznika, distributera, trgovaca na malo, grumera, veterinara i svih ljudi iz branše i pružanje prilike da se povežu sa potencijalnim saradnicima i kupcima i predstave nove usluge i proizvode.

Posetioci Sajma PetExpo moći će na jednom mestu da pronađu sve što im treba za njihove kućne ljubimce i da se upoznaju sa novinama na tržištu.

Unitech iz Novog Sada, uvoznik i distribute poznatih i sjajnih WAHL i MOSER mašinica, izložiće PET mašinice WAHL i MOSER za šišanje, zatim sav prateći program, kao što su cangle, četke i češljeve, pa šampone za kupanje i regeneratore. Dakle, sve što vam je potrebno kako bi vaš kućni ljubimac bio maksimalno negovan, doteran i lep!

Sve posetioce Sajma očekuju i posebni događaji. U subotu će biti koncert Beatles tribute benda Bestbeat. Počinje u 18 časova. U nedelju gostuje 5Zona – Klub za obuku i sport sa psima od 16 časova.

Još mnogo iznenađenja se priprema. Ne propustite priliku da se upoznate sa novinama na tržištu, dobijete savet od stručnjaka, uživate u jednoj prelepoj izložbi.

Čekamo vas na štandu Unitech kompanije!